Μαλανδρή Ματίνα
Ψυχολόγος
Ηλικία 35 ετών
Μαλανδρή Ματίνα
Ψυχολόγος

Η Ματίνα Μαλανδρή είναι Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία παιδιών-εφήβων και ενηλίκων στο Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας. Το δίπλωμα ειδίκευσης στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία, του Κέντρου Τέχνης και Ψυχοθεραπείας, είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ψυχοθεραπείας (EAP). 

Έχει πραγματοποιήσει διετή εκπαίδευση στη Λογικοθυμική και Γνωστική Συμπεριφορική προσέγγιση (RE & CBT) σε παιδιά και εφήβους στο Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής & Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Albert Ellis στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Είναι εκπαιδευμένη στην κλίμακα αξιολόγησης νοημοσύνης για παιδιά WISC III, στο σύστημα Achenbach για εμπειρικά βασισμένη αξιολόγηση (ΣΑΕΒΑ) και στις προβλητικές δοκιμασίες αντίληψης παιδιών  και ενηλίκων (Children’s Apperception Test και Thematic Apperception Test).

Τα τελευταία 10 χρόνια έχει εργαστεί σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας καθώς και σε Ψυχοπαιδαγωγικά Συμβουλευτικά Κέντρα και σχολεία, προσφέροντας υπηρεσίες ατομικής ή ομαδικής θεραπείας σε παιδιά/ εφήβους, ενηλίκους και οικογένειες. 

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων και ως ομιλήτρια, με στόχο πάντοτε να εξελίσσει τις γνώσεις της και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης στους ανθρώπους που την επιλέγουν.

Υπηρεσίες

  • Ψυχοθεραπεία παιδιού – εφήβων
  • Συμβουλευτική γονέων
  • Εικαστική Ψυχοθεραπεία (Art Psychotherapy)
Ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων
http://www.malandrimatina.gr/paidiwn.htm

 

Συμβουλευτική γονέων http://www.malandrimatina.gr/sumboyleytiki.htm

 

 

Διαγνωστικά εργαλεία αξιολόγησης
http://www.malandrimatina.gr/tools.htm